top of page

Courthouse

In this meaningful project, I successfully integrated my client's cherished existing pieces with fresh updates, all accomplished within budget and on schedule. This local endeavor in the new courthouse involved reimagining the layout of a private office space, along with procuring, installing, and harmoniously styling a blend of old and new art and accessories.

 

Incorporating the Judge's request for local wildlife seamlessly threaded the essence of nature throughout the traditional office, facilitating a smooth transition into the new building. The integration of local wildlife elements not only adds a unique touch but also honors the surroundings, creating a harmonious blend of tradition and the local environment.

A cohesive and stylish transformation was made despite navigating challenges such as fixed data and electrical placements, stringent budget constraints, and a tight timeline.

Birds 82.jpg
IMG_6030.HEIC
IMG_6006.jpg
IMG_4536.jpg
IMG_6015.HEIC
dog1.jpg
bottom of page