top of page

Field Project, North Carolina

This residence underwent a comprehensive update, embracing a fresh aesthetic with new paint, wallpaper, tiles, and pristine white trim. The transformation involved removing outdated wallpaper, giving each room a fresh coat of paint. The laundry room underwent a farmhouse-style renovation, featuring charming beadboard walls. In the primary bathroom, a thoughtful reconfiguration introduced a soaking tub, a new tile tub deck, a raised vanity, upgraded plumbing fixtures, and a spacious closet.

Outdoors, the back deck was meticulously designed for al fresco living. Adding a playful touch, a repurposed slide from a swing set serves as a delightful exit for the family's children.

021_Family Room.jpg
Family Room
023_Family to Sunroom.jpg
025_Sunroom.jpg
Bedroom
029_Full Bath.jpg
012_Dining to Kitchen.jpg
031_Transition.jpg
016_Kitchen.jpg
030_Laundry.jpg
Bathroom
Deck with Slide
bar before.JPG
Diing Before_edited.jpg

BEFORE

bottom of page